perjantai 29. huhtikuuta 2016

"Täällä tuoksuu kesäsade!"


Oi ihanaa pääsin vihdoin avaamaan tietokoneen, ja lukemaan seuraamiani blogeja, sekä kirjoittamaan tänne hieman päivitystä. Edellisessa pikapostauksessa mainitsinkin että olemme saaneet nyt vihdoin muutettua. Ajattelin tehdä postauksen jossa esittelen meidän uutta kotia, sitten kun olen saanut täällä kotona viimeisetkin laatikot tyhjennettyä.

Olemme viihtyneet täällä paremmin kuin hyvin (vaikka edelleen moni uskoo meidän palaavan maitojunalla takaisin kaupunkiin)! Vähän olemme joutuneet Samun kanssa opettelemaan puulämmitystä, mutta muutaman toooosi kylmän aamun jälkeen on oppinut kuinka illallakin kannattaa vielä muutama klapi leivinuunissa polttaa. (edelleen varmuuden vuoksi nukun villasukat jalassa)

Nyt kun melkein kaikki tavarat ovat löytäneet oman paikkansa, niin tämä talo alkaa jo tuntumaan kodilta. Ensimmäisenä yönä säikyin jokaista kolausta ja niksahdusta jonka kuulin, nyt jo tunnistan tuulen äänet ulkona, sekä humisevan jääkaapin.

Ajattelin huomenna pitää kameraa koko päivän mukana, ajatuksena kirjoittaa tänne viikonloppuna My Day-tyylinen postaus, kuvien kera!



 Löysin meidän pihaojasta sammakkovauvoja, niin löysi myös Unika joka viettikin loppu illan niitä saalistellen vedestä..




Ihanaa vappua kaikille!

-Linda


ps. unohdin kokonaan tehdä munkkeja



2 kommenttia:

  1. Maalla on mukavaa :) alkuun entisenä kaupunkilaisena ihmettelin pimeyttä, mutta siihenkin tottuu (tai noh..ainakin sietää) kaupunkiin ei ole ollut ikävää - sinne pääsee kyllä päivittäin kun matkaamme töihin - ja kun tahtoo isompaan kaupunkiin niin tekee pienen reissun ja taas on kiva palata maaseudun rauhaan..tähtitaivas ja rauha ovat jotain niin ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä on täällä huomannut jo maaseudun ihanuuden :) Kaupunkiin ei edes työpäivän jälkeen ole ikävä.

      Poista