lauantai 9. huhtikuuta 2016

Vihdoin viikonloppu

Heräsin tänään virkeänä, ja oikein odotin aamulla tätä päivää. Veljeni tyttöystävä tuli tänne vanhempieni luokse viettämään meidän kanssa viikonloppua. Myös meidän kaveri Lauri tulee tänne tänään viettämään iltaa. Olemme suunnitelleet että tänään saunotaan, viinitellään ja syödään hyvää ruokaa.

Talovahtina on ollut todella kivaa, vaikka täällä on ollut todella paljon menoa ja meininkiä, lähinnä eläinten järjestämää. Vanhemmillani siis on täällä koira ja kissa, ja nyt vierailevaksi tähdeksi tuotiin meidän Unika mukanamme tänne. Unika ja vanhempieni koira Ressu tulevat hyvin toimeen, jännitystä täällä luo Unikan ja Harmi-kissan yhteiselo. Harmi kun ei oikein tykkää Unikasta, ja Unika onkin ulkona muutaman kerran meinannut saada selkäänsä.



  Sää täällä on ollut aika tasaisen harmaa, eilen saatiin aurinkoa muutamaksi tunniksi ja samantein pinkaisin kamera kädessä ulos. Ei kai viikonlopuksikaan ole luvattu mitään suuria auringonpaisteita, mutta toivon että jos saisimme auringosta taas nauttia edes vähän.






Taidankin tästä lähteä talonlämmityspuuhiin, jos kohta vaikka lähtisi ostamaan illallistarpeita. Huomenna voisin (jos jaksan köhköh) laittaa kuvia ja kertomuksia tästä illasta.

See you 

1 kommentti: